Venez découvrir la richesse de notre terroir dans notre magasin.
Vous pourrez apprécier un éventail de saveurs de notre région, des paniers garnis à offrir ou à s’offrir.
Epices, fromages, beurre, jus de fruits, vins, bières huiles, vinaigres, miel, sirop, pâté à tartiner, chocolats, confiture, moutarde, tapenades,…
Lundi | Mardi | Mercredi | Jeudi | Vendredi | Samedi | Dimanche |
Fermé | Fermé | 09h - 12h30 | 09h - 12h30 | 09h - 12h30 | 09h - 12h30 | 09h - 13h00 |
Fermé | Fermé | 13h30 - 18h00 | 13h30 - 18h00 | 13h30 - 18h00 | 13h30 - 18h00 | Fermé |
Ontdek de rijkdom van onze streek in onze winkel.
U zult een scala aan smaken uit onze regio kunnen waarderen, geschenkmanden als een geschenk voor jezelf of voor anderen.
Specerijen, kazen, boter, vruchtensappen, wijnen, bier, oliën, azijn, honing, siroop, smeersel, chocolaatjes, jam, mosterd, tapenades, ...
Maandag | Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag | Zaterdag | Zondag |
Closed | Closed | 09h - 12h30 | 09h - 12h30 | 09h - 12h30 | 09h - 12h30 | 09h - 13h00 |
Closed | Closed | 13h30 - 18h00 | 13h30 - 18h00 | 13h30 - 18h00 | 13h30 - 18h00 | Closed |
We verwelkomen u graag in een compleet gerenoveerde omgeving in een subtiele mix van modern en oud.
De combinatie van edele materialen zoals steen, hout en ijzer maken van dit restaurant een warme gezellige plaats waar we elkaar graag ontmoeten om te genieten van een natuurlijke en verfijnde keuken.
Onze chef-koks bereiden de gerechten met vlees dat rechtstreeks afkomstig is van de boerderij en van de producten van onze bodem.
Grill, Franse keuken, wild in het seizoen.
Capaciteit: 100 zitplaatsen in het restaurant en 50 zitplaatsen op het terras.
Mogelijkheid van groepsreceptie, doop, communie, verjaardag, huwelijk
In het seizoen, van 15 juli tot 15 augustus, elke dag geopend..
Onze specialiteit: rundvlees.
Reserveren verplicht:
Tel. : 086/21 04 10
Mogelijkheid om groepen te verwelkomen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een korting op de prijs
Een kleine verhaal ...
In Wallonië is het Belgische wit-blauw ras, een zuiver ras. Het biedt kwaliteitsvlees, mager, zeer zacht dankzij de fijnheid van de spiervezels en een grote voedingswaarde. De smaak is te danken aan een strikt gecontroleerd dieet en een fokkerij die grote ruimtes bevoorrecht.
150 hoofden van de Belgische wit-blauwen lopen over onze uitgestrekte landerijen van de boerderij.
We produceren ongeveer 80 kalfs-eenjarigen in Belgisch wit-blauw. Ze hebben een heel kalm temperament. Dat heeft het voordeel een groot percentage vlees te geven. Bij het slachten wordt ongeveer 70% opbrengst verkregen. Dit vlees is vooral mals en mager. De vraag er naar neemt voortdurend toe.
De Belgische wit-blauwe wordt volgens strenge specificaties grootgebracht. De prOcerviq-normen worden gevolgd.
Wij verkopen onze eigen producten
Verkoop van vlees vacuüm verpakt.
We bieden onze colli aan terug te vinden op onze productenlijst.
Je kunt het ook zelf samenstellen,
Af te halen vacuüm verpakt of niet ..
Te ontdekken: onze winkel met streekgerechten in aanvulling op onze slagerij op de boerderij. Versierde manden met geschenken van lokale specialiteiten, een breed scala aan smaken en decoratie items.
Open van woensdag tot zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur. Zondag: open van 9u tot 13u.
In het seizoen elke dag geopend
Het gastenverblijf bestaat uit 5 kamers met een totale capaciteit voor 18 personen.
Ontdek de vijf kamers gedecoreerd in verschillende kleuren en ingericht volgens de behoeften van elk.
Het gastenhuis heeft ook twee toiletten op hetzelfde niveau.
Een wasruimte met wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank staan ook tot uw beschikking.
Er is een volledig uitgeruste keuken (catering mogelijk met onze boerderijproducten, koud buffet of warme maaltijd), een eetkamer die ook kan dienen als een vergaderruimte en een lounge met tv .
In de toren: eethoek en tv-lounge.
Sauna beschikbaar.
tuin en BBQ beschikbaar.
Gemakkelijke toegang dankzij het nabijgelegen treinstation, RAVEL
Mogelijkheid om gerechten uit het restaurant te nuttigen in de gîte