Menu "Knipoog"
3 gangen (1 voorgerecht, 1 gerecht en 1 dessert : 33.50 euros/persoon)
4 gangen (2 voorgerechten, 1 gerecht et 1 dessert : 40 euros/personne)
Koude voorgerechten |
Bord met fijne vleeswaren van het huis
of Rundscarpaccio, roquette en parmesan of Boerenpaté op toast met uienconfituur |
aWarme voorgerechten |
Parmezaanse kaasfondue of Zeebrasemfilet, wortelpuree met komijn of Gepersilleerde zwezerikken, look, citroen en peterselie of Kikkerbilletjes, crème, look en peterselie |
Onze hoofdgerechten |
Rundsbiefstruk (+2 €)
of Blanquette van kalfsvlees, krielaardappeltjes of Varkenskotelet, blackwell saus of Zalm op een bedje van prei, wortelen, koriander, schaaldierenboter |
Nagerecht - Dessert |
Rijstpap met bruine suiker of Roomsoesje met patisseriecrème of Carpaccio van sinaasappel met peper, olijolie of Dame blanche |
Koude voorgerechten
Boerenpaté op toast met uienconfituur | 10,50€ |
Bord met fijne vleeswaren ven het huis | 12.50€ |
Rundscarpaccio, notensla, parmesaanse kaas, geconfijte tomaat | 14,50€ |
Warme voorgerechten
Soep van het seizoen | 6,00€ | |
Huisbereide kaaskroket | 1p : 6,00€ | 2p : 11,00€ |
Huisbereide chirozokroket | 1p : 6,00€ | 2p : 11,00€ |
Huisbereide garnaalkroket | 1p : 8,00€ | 2p : 15,00€ |
Zeebrasemfilet, wortelpuree met komij | 15,00€ | |
Kikkerbilletjes, crème, look en peterselie | 15.00€ | |
Scampis met boursinkaas en rafelinfen van inlandse ham | 14,00€ | |
Gepersilleerde zwezerikken, look, citroen en peterselie | 16,00€ |
Onze vleesgerechten
Rundsbiefstuk (250gr) | 22,00€ |
Rundsbiefstuk (400 gr) | 26,00€ |
Rundsbrochette (250gr) | 23,00€ |
Reuze rundsbrochette van de chef (400gr) | 25,00€ |
Biefstuk (250gr) enkelzijdig gegrild met mosterd en sjalot | 25,00€ |
Entrecôte (350gr) Belgisch blauw-wit | 24,00€ |
Ierse entrecôte (300gr) | 26,00€ |
Ossehaas (300 gr) | 26,00€ |
Ribstuk (1,2kg) (2 couverts) | 52,00€ |
Rundsbiefstuk met blauwe Auvergnekaas | 26,00€ |
Gegrilde lamskoteletten (5 pièces) | 25,00€ |
Reuze hamburger puur runds van het huis | 16;00€ |
Mixed grill (rund, spek, ribbetjes, merguez, lam) | 20,00€ |
Al ons vlees komt eigen kweek (BBB),
van stal tot tafel
Onze hoofdgerechten
Gehaktballen met jager of tomatensaus | 14,00€ |
Vegetarische hamburger | 14,00€ |
Ardeense forel | 16,50€ |
Spareribs met honing | 16,50€ |
Rundvlees tartaar | 17,00€ |
Gegrild varkenshammetje met mosterdsaus | 18,00€ |
Varkenskotelet, blackwell saus | 17.00€ |
Zalm op een bedje van prei, wortelen, koriander, schaaldierenboter | 18,00€ |
Blanquette van kalfsvlees, krielaardappeltjes | 20,00€ |
We serveren onze gerechten met frieten, gepofte aardappelen, gegratineerde aardappelen, kroketten en een saus naar keuze (peper, provencaals, roquefort, champignons, béarnaise of botersaus maître d'hôtel.
Supplementen :
champignonen-, peper-, roquefort-, bearnaise- of botersaus (2,00€)
Giant spiesjes saus (2,50€)
Mayonaise, ketchup, mosterd. (1,00€)
Pasta, gepofte aardappelen (1,50€).
Frieten (2,00€),
gegratineerde aardappelen (2,50€)
Kindergerechten
Voorgerechten
Kaaskroketten | 6,00€ |
Garnaalkrokette | 8,00€ |
Gerechten
Gehaktbal met jager of tomatensaus | 7,50€ |
Hamburger of worst met koude saus ketchup-mayonaise | 9,00€ |
Kippefilet met applemoes | 12,00€ |
Kinder steak | 12,00€ |
Nagerechten - Dessert
Bolletje ijs (vanille, chocolade, enz...) | 1,50€ |
pannekoek met suiker | 3,00€ |
DESSERTS
Dame blanche | 6,50€ |
Brésilienne | 6,50€ |
Crème brûlée | 7,00€ |
Trio van sorbetijs | 7,00€ |
Rijstpap met bruine suiker | 7,00€ |
Pannekoek met suiker | 6,00€ |
Pannekoek Mikado (roomijs, chocolade, slagroom) | 8,50€ |
Geflambeerde pannekeok | 9,50€ |
Soft chocolate | 10,00€ |
Carpaccio van sinaasappel met peper, olijfolie, citroensorbet | 8,00€ |
Kaasbordje | 12,00€ |
Irish coffee | 8,00€ |
French coffee | 8,00€ |
Italian coffee | 8,00€ |