Welkom op de hoeve houard

 
IMG 5317

Wij ontvangen u in onze hoeve, een uit de XVII de eeuw geklasseerd gebouw dat gerestaureerd is in 2002. Gelegen in Bomal te Durbuy in onze prachtige vallei van de Ourthe, daar waar de Condroz, de Ardennen en de Famenne samenkomen.
Onze hoeve bevindt zich vlak aan het station, de RAVEL een aan de monding van de Aisne die hier in de Ourthe vloeit.

Je kan hier het Belgisch wit-blauw ras ontdekken alsook kleinvee.

De slagerij op de hoeve biedt dan ook kwaliteitsvlees, zacht en smakelijk en van grote voedingswaarde. De smaak is te danken aan een strikt gecontroleerd dieet met betrekking tot het dierenwelzijn. .

Om te ontdekken: onze lokale winkel in aanvulling op onze slagerij op de boerderij. Verpakte manden en geschenken van lokale specialiteiten met een breed scala aan smaken en decoratie.

Open van woensdag tot zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.30 uur. Zondag: open van 9u tot 14u.
In het seizoen, van 15 juli tot 15 augustus, elke dag geopend.

Ons restaurant, gevestigd in de boerderij, is gerestaureerd in een subtiele mix van modern en oud, een reeks nobele materialen zoals steen, hout en ijzer die van dit restaurant een warme plek maken waar we graag vertoeven om te genieten van een natuurlijke en verfijnde keuken.
Onze chef-koks bereiden de gerechten met het vlees dat rechtstreeks van de boerderij, maar ook met producten van onze bodem.

 

Onze slagerij is nu on-line

BESTELLEN
Ga naar boven